top of page

Graag stellen wij ons even aan u voor:

CLEANWAX

Waar kun je een autoliefhebber meer plezier mee doen dan het rijden met een blinkende wagen?
Of het nu je bedrijfswagen, gezinswagen of de wagen van je dromen is,
bij Cleanwax is die altijd in propere handen.

Het idee voor Cleanwax is bij Benjamin reeds jaren geleden
ontstaan vanuit een jarenlange passie voor auto’s.

De interesse van een jongetje, groeide uit tot hobby. Deze hobby
resulteerde in het volgen van de opleiding automechanica.
Het werken met en aan auto’s zorgde ervoor dat de passie voor wagens steeds groter werd. Door de zin om blijvend aan de slag te gaan in de autosector ontstond uiteindelijk het idee van Cleanwax. Benjamin nam er de tijd voor om hem te verdiepen en volgde extra opleidingen betreffende het onderhouden en reinigen van wagens. Deze gepassioneerde autoliefhebber is er nu helemaal klaar voor om met zijn talent uit te pakken en uw auto opnieuw te doen blinken. 

Benjamin Breugelmans

Hoewel Benjamin hét gezicht van Cleanwax is - hij is degene die
met plezier uw auto ter plaatse komt wassen - is het Cleanwax-team pas echt volledig met Nikita erbij.

Zij zwichtte niet alleen voor Benjamin zijn charmes, maar ook voor het veelbelovende verhaal van  Cleanwax. Administratie en klantgericht werken was altijd een belangrijk onderdeel in haar job.
Zij beantwoordt met plezier uw telefoon of e-mail. Het bieden van een betrouwbare service, waarbij klanttevredenheid centraal staat, is haar grootste streefdoel.

 

Naast het wassen en reinigen van de voertuigen begon Benjamin zich meer en meer toe te leggen op het polieren en coaten van wagens. Hij volgde een professionele opleiding bij Wax-It en kon zijn expertise op deze vlakken uitbreiden bij verschillende garages die reeds vaste wasklanten waren. 

 

Omdat het zo leuk is om de wagens weer écht te kunnen doen schitteren hebben we ervoor gekozen om vanaf de zomer van 2024 naast onze mobiele carwash ook op een vaste locatie te werken. Daar kunnen we zonder limieten tegemoet komen aan al jullie polier- en coating(aan)vragen.
 

“Bij Cleanwax geloven we dat het rijden in een propere wagen het werk- en rijplezier verhoogt.
Wij zullen ervoor zorgen dat u kunt genieten van geïnteresseerde en bewonderende blikken naar uw voertuig. Daar hoeft u zelf niets voor te doen, wij doen het met plezier voor u! Cleanwax staat momenteel aan het begin van een boeiend verhaal. Het enthousiasme en de toekomstplannen zijn groots.
Blijf ons zeker volgen via de website en onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van nieuwe acties, projecten en diensten.” 
(2022)

"De wagen weer glanzend zien buitenrijden na het polieren of coaten is de ultieme ervaring van geluk, zowel voor ons als voor onze klanten. Onze eigen locatie in Blankenberge geeft ons veel meer mogelijkheden voor het aanbieden van deze services. En met onze mobiele carwash kunnen we de perfecte nazorg voorzien van de voertuigen." (2024)

Cleanwax Carwash
bottom of page